ViewTubeTrain Forums » General Discussion

Getting points

(8 posts)
  • Started 11 years ago by DAwhite0PS
  • Latest reply from viewtubetrain

Tags:


  1. I look at a vid and says it's worth 300 points then I put my link there and in go back and it still says I have 0 points

    Posted 11 years ago #
  2. Hi, I think you may not be using the site properly. You should enter your link first. Then it will say "You are currently promoting [your video name]". After that you go to "watch videos" and start watching videos. You have to watch the whole video to get credit. The easiest way to go is to just turn on automatic train and let it run.

    Posted 11 years ago #
  3. Hi, I get watt u r saying so I do
    1. Put my video link were it's supposed to be ( u r currently promoting this video
    2. I go watch I vid
    3. I put my link in there description and when I go back to the home page it still say:Total points 0 today's points 0

    Posted 11 years ago #
  4. No, you don't put your link anywhere.... Try this:

    1. Put your link in so that you're currently promoting a video
    2. Click "Watch Vidoes" at the top of the screen.
    3. Click "Automatic Train".
    4. Do nothing and just let it run for an hour.

    NOTE: Do this on a computer, not your iphone.

    Posted 11 years ago #
  5. O okay not an iPhone so .. It's says now I gots it, but when I'm at home page says 0 but when I'm at the vid it says I have 10,000

    Posted 11 years ago #
  6. Which video is yours?

    Posted 11 years ago #
  7. You're getting points just fine.

    Posted 11 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.